AK Parti'den başka kimse Belediye başkanı olamaz

AK Parti

AK Parti 2014 yılı Mart ayında gerçekleşecek olan yerel seçimler için temayül gerçekleştirdi. Törenin açılışında konuşan İl Başkanı Mehmet Demir ‘AK Parti'den kim aday olur bilemeyiz ama AK Parti dışından kimse belediye başkanı olamayacak' dedi.

BU POTANSİYELE SAHİBİZ

İl ve ilçe delegeleri ile partililerin geniş katılım gösterdiği temayül Çiçek Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Aday adaylarının da hazır bulunduğu temayülün açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mehmet Demir yerel seçimlerde 11 belediyenin tamamını alma iddiasını burada da sürdürdü. Demir partililerin gayret ve sağduyusu ile gerçekleştirmeyi hedefledikleri 11 belediye başarısının AK Parti için bir iddia olmadığını, başarmak için gerekli potansiyele sahip olduklarını söyledi.

BİR ADAY ETRAFINDA TOPLANIN

Temayülde Divan Başkanlığını yapan Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise katılımcıları belirlenecek adayın etrafında toplanmaya davet etti. Bayraktar aday kim olursa olsun herkesin aynı tempoda çalışması gerektiğini belirterek katılımcılardan söz istedi. Basın mensupları şahitliğinde herkesi bu sözü yerine getirmeye davet eden Bayraktar ülke yönetiminin bir seçimle sınırlı olmadığını, yakın zamanda başka seçimlerin de olacağını söyledi. Bayraktar’ın yardımcılığını ise; Sivas Milletvekili Hilmi Doğan ve Ağrı Milletvekili Kerim Yıldız yaptı.

ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

11 sandıkta 754 seçmenin oy kullandığı temayülde kimlerin oy kullanacağını ve kimlerin çift oy hakkına sahip olduğunu hatırlatan Divan Başkanı Bayraktar temayül yoklaması ile ilgili tüm bilgileri katılımcılar ile paylaştı. Aday adaylarını tek tek tanıtan Bayraktar temayülün açılışına gelmeyen aday adaylarını ise eleştirdi. İl genelinde 754 oyun kullanıldığı temayülde merkezden 241 kişi oy kullandı. İl Başkanı Mehmet Demir ise oyunu kullandığı sırada temayülün tüm ülkeye hayırlı olmasını diledi.

SAĞDUYUNUZLA DEĞERLENDİRİN

Demir yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalar yapılıyor. 2011 yılında yapmış olduğumuz temayül yoklamasında bir şey demiştim. Yine bu sözümü tekrarlıyorum;  AK Parti’den kim belediye başkanı olur bilemeyiz. Ama şunu biliyoruz ki, AK Parti dışından hiç kimse belediye başkanı olamayacak. Çünkü sizlerin gayreti ve desteğiyle Kırıkkale’de 11-0 yapacağız. Özgür iradeniz ve sağduyunuzla değerlendirmenizi yapacaksınız” Yapılan temayülde çıkan sonuçlar, AK Parti Genel Merkezi’ne gönderilerek burada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bir heyetle birlikte değerlendirilecek.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız